Nyheder og artikler

De seneste nyheder, videoguides og artikler

Flere besøgende: Google Adwords vs. SEO

Du har fået bygget din hjemmeside - nu er næste skridt bare at forøge trafikken på siden. Og hvilket medium er så det bedste? I denne artikel har jeg taget udgangspunkt i to meget populære metoder: SEO og Google Analytics.

Google Analytics - lær dine besøgende at kende

At kende dit publikum samt deres ønsker og behov, er essentielle succesfaktorer for enhver hjemmeside. Den bedste måde at lære dine besøgende at kende på, er via trafikstatistikker og det er præcis hvad Google Analytics kan levere - helt gratis.

De 5 bedste plugins til WordPress udviklere

WordPress stiger fortsat i popularitet - og det samme gør antallet af plugins. Mange af de bedste drukner desværre i svimlende mængder af elendige plugins. Vi vil derfor forsøge at hjælpe dig lidt på vej, ved at udvælge 5 af vores favoritter.

Webshop med succes - sådan starter du en webshop

Der er en række af skridt du kan tage, der flere gange har bevist at være en garanteret vej til succes, når det kommer til opstart af en online virksomhed. Jeg har indtil videre oplevet flere personer, der har startet og udviklet en succesrig virksomhed ved at gøre følgende.

Dette SKAL din virksomhed have på hjemmesiden

Der er 3 ‘must-haves’ eller ‘must-dos’ enhver virksomhed bør overveje, når det kommer til dennes hjemmeside. Uanset om vi taler om en nyopstartet virksomhed, der netop har slået dørene op for nye kunder eller om det er en i forvejen succesfuld virksomhed, med en flercifret millionomsætning.

Side 1 af 3123