SÆLG MERE
TJEN MERE

MED LANDINGSSIDER

Nysgerrig?

HØR HVORDAN VI KAN HJÆLPE MED AT GENERERE FLERE SALG.

Hør mere

Spar penge
på annoncering

En landingsside kan hjælpe med at reducere omkostninger på onlinemarkedsføring ved at fokusere mere på konvertering. Ved at bruge din landingsside sammen med et værktøj som AdWords, kan I få flere salg for færre udgifter.

Landingssider
sælger
mere

Landingssider fokuserer på én ting: at konvertere besøgende til kunder. Er målet at informere om et produkt, så kan en målrettet landingsside konvertere flere besøgende end hele jeres hjemmeside. Via landingssiden kan besøgende, finde alt den information de søger samt spare tid.

Lettere
at måle

Med en landingsside har I en bedre mulighed, for at koncentrere jer om hvad der virker og hvad der ikke virker. Da jeres hjemmeside kan indeholde adskillige links og distraheringer, vil det være svære at optimere jeres hjemmeside kontra en landingsside.

HVORFOR FÅ EN LANDINGSSIDE?

Optimerede landingssider - uanset om målet er flere salg, at skaffe leads eller at opbygge kundeforhold - vil øge konverteringen. At tilføje en landingsside til jeres hjemmeside, kan øge trafikken, opbygge opmærksomhed omkring jeres brand og vække tillid.

HVORFOR VIRKER DET?

En selvstændig landingsside får sin trafik fra personer, der har klikket på jeres annonce, søgt efter jeres specifikke tilbud, tilmeldt sig jeres nyhedsbrev osv. De leder præcis efter, hvad end det er, jeres landingsside sælger. Netop derfor er landingssider så essentielle - de virker.

OPTIMERINGS-EKSPERTER

I tæt samarbejde med udvalgte SEO-eksperter og specialister inden for konvertering - bla. via landingssider - bliver I rådgivet på bedste vis, omkring hvilke muligheder der vil skabe effektive resultater samt de bedst mulige konverteringer for jeres virksomhed. Ved at analysere effekten og værdien af jeres landingssider, får I jævnligt et klart overblik over udgift kontra profit.

Adtimize er eksperter i både SEO, SEM og CRO

JEG VIL GERNE HØRE MERE

Få flere salg imorgen - med en ny landingsside

 

Bliv ringet op